luni, 12 ianuarie 2015

'' O lume de basm, în ziua de rând !! ''

Lasă-mă să te cuprind,răsărit de mine, Să-mi tremure de flori liliachii, iubirea, Să mă-nfăşor în nouri, s-adulmec fericirea, De-a fi cu tine! Lasă-mă să te ating, în ceruri cârpace, În dimineaţă cu miros de cherhanale, Singurătăţii, îi spun să îmi dea pace, Tristeţii, să o ia uşor, la vale! Vindecă-mă cu iubire de tine, În verdele lăuz de primăvară, Să fii doar fir de iarbă ce se-nfioară În ziuă, de mine! De-a pururea, frumoasă, de-a pururea, iubită, Rogu-te, lasă sărutul meu să te-ncălzească! E-un drum atât de scurt, lasă să te găsească Dorinţa mea de a te face fericită! Doar pentru tine, cerul sărută marea-n apus, Doar pentru tine,am atâtea cuvinte de spus! Vântul mângâie pădure, doar pentru tine, Şi soarele-n dimineaţă răsare, în doruri de mine! Apleacă-ţi urechea spre cochilie de noapte, Ascultă de mare, chemare, în şoapte! Lasă-mă să te iubesc în primă lumină, Şi-n ultimă, când îngeri în iubire se închină! Lasă-mă să-ţi fiu visul ce-n noapte te-ajunge, Să fiu val zbuciumat în furtună de mare, Să fiu lacrimă de cer ce îmi plânge, De tine, chemare! Şi în galopuri nebune, de seară, Să-ţi fiu tribut de dalbă primăvară! Lasă-mă să te iubesc în verde născând O lume de basm, în ziuă de rând!









Fiecare femeie are nevoie de un bărbat !

Fiecare femeie are nevoie de un bărbat care să-i strice rujul de pe buze și nu rimelul de pe ochi !!





Mulți bărbați sunt care ar putea face fericită o femeie, puțini care ar face-o să plângă de fericire alături de el iar și mai puțini lângă care o femeie nu ar plânge niciodată. Cei din urmă vor ști să ascundă lacrimile undeva departe, după fapte sincere și săruturi date la diferite ocazii. Sau pur și simplu. O femeie va ști că nimic nu este mai urât decât o dragoste trăită cu forța și nimic mai frumos decât una împărtășită cu drag. Și cu căldură.
Dragostea nu o împrumuți și cu siguranță nu o cumperi. Multe femei, trecute și de 30, se îndrăgostesc de niște nebuni pentru care fericirea se rezumă la sex, ascultare și clipe bune. Cum o femeie arată că vrea ceva mai mult, o vorbă bună, un cui bătut în perete, un sfat, aceștia devin demoni ai aceleiași iubiri. Apar reproșurile, certurile, izbucnirile de-o secundă sau de-o zi. Ea îl va iubi la nebunie, îi va reproșa o dată și apoi de încă câteva ori și după ce se va convinge că e în zadar, singurul lucru ce-i va rămâne e să fugă în cameră și să plângă în pernă. Îi va găsi o mie de argumente, dar nu va pleca. Și totuși, undeva în adâncul ei va dori acel altcineva…
Iar acel altcineva există. Iubește o femeie care a înțeles că bărbatul de lângă nu ți-l alegi după prima impresie și poate nici după a doua. Pentru că fiecare moment alături de el este o demonstrație de iubire. Sau indiferență. Și pentru că el este cel mai bun, atent și bărbat, ea va face totul să fie pe măsura lui. El o suprinde mereu. Cu gesturi frumoase, fapte demne de un bărbat, cu vorbe sincere și cu săruturi oferite pe furiș sau la o masă selectă. De parcă ar vrea să spună lumii cât de fericită e lumea în doi. El nu e bădăran și ea apreciază asta. Chiar și certurile au devenit mai mult un gest că le pasă ambilor. El are grijă să o asculte dar și să se facă ascultat. El cuprinde. El decide. El rezolvă probleme în loc să vină cu reproșuri. El spune că iubește și nu consideră asta o dulcegărie de prost gust. El e cu ea.




Femeile vor un bărbat. Nu pe cineva de care să aibă grijă la orice pas și lângă care să plângă de neputință. Femeile vor un bărbat puternic, că așa trebuie să fie el. Un bărbat capabil să le asculte și să fie acolo, alături. Să nu se plângă cu fiecare ocazie, dar să vină cu decizii. Femeile vor un bărbat – viitor tată al copiilor ei. Un bărbat care să le ofere o perspectivă și cu siguranță aceasta nu ar trebui să arate altfel decât frumos. Da, greutățile, grijile, certurile sunt oriunde, chiar și într-o relație. Dar pentru asta și există un bărbat, partea puternică într-o relație, partea care liniștește, aduce zâmbet, tandrețe și o mie de săruturi. Partea care o face să se calmeze când e furioasă și să trăiască nebunia unei pasiuni când vrea. El o va iubi și nu și-ar ierta niciodată dacă ar face-o să plângă.
Așa că da, fiecare femeie are nevoie de un bărbat care să-i strice rujul de pe buze și nu rimelul de pe ochi.



'' Când vedeţi perechi fericite pe stradă, nu invidiaţi....''

Când vedeţi perechi fericite pe stradă, nu invidiaţi. Ei au trecut prin aceeaşi poveste ca şi voi, doar că nu au cedat.....!!! 





Sunt fericita pentru oamenii care nu întreabă de ce iubesc. Care ţin la omul de lângă, îşi fac griji că sforăie altfel decât noaptea trecută şi nu găsesc nimic ieşit din comun să îi spună despre o problemă.
Sunt fericita pentru un el şi o ea care au lăsat deoparte principiile de bărbat şi mofturile de femeie şi au hotărât să construiască ceva împreună, cu toate că ştiau că va fi greu şi pe alocuri chiar imposibil. Sunt fericit pentru poveştile simple, spuse cu admiraţie în ochi, dar care au în spate aceleaşi greutăţi şi nebunii ca şi în povestea voastră. Sunt fericit că mai sunt oameni fericiţi, supăraţi uneori unul pe celălalt, certaţi între două pauze, cu idei diferite şi cu deprinderi şi mai diferite…dar fericit că ştiu că tot acei oameni se cunosc cel mai bine unul pe celălalt, îşi citesc sufletele şi s-ar ajuta cu orice ocazie. Ar trăi împreună dragoste şi nicidecum nu ar face-o să existe tăcută.
Dragoste fără un pic de nebunie şi de suferinţă nu există. Dragostea fără doi oameni care ar fi gata să rupă de la ei şi să se completeze în fiecare secundă nu există. Există viaţa adevărată, reală şi crudă uneori, în care el este bărbat şi ea femeie, el construieşte şi ea susţine. Viaţa în care cât de supăraţi nu ar fi unul pe celălalt pe timp de zi, seara îi găseşte împreună îmbrăţişaţi. Viaţa în care cât de greu nu ar fi, găsiţi de fiecare dată motive să continuaţi. Ea ştie că este suficient ca el să-i spună că totul va fi bine şi apoi să facă şi el înţelege că fără ea ar fi un nimeni. Restul sunt doar mărunţişuri spulberate de vânt.




Când vedeţi perechi fericite pe stradă, nu invidiaţi. Fiecare dintre ele are în spate o poveste şi cu siguranţă fiecare poveste nu e doar cu feţi frumoşi şi lumânări aprinse. Dulcegăriile în dragoste sunt bune. Încercările tot. Lucrurile bune şi mai puţin bune la fel. Contează ce faceţi atunci ca să păstraţi şi ce se întâmplă după ca să vă motivaţi alegerea. Fiecare gest făcut în numele dragostei contează, ca şi fiecare decizie. Să lupţi pentru omul tău nu este o împlinire a unui moft şi nici  un timp pierdut. Dacă ai ajuns în clipa când ai zis că de aici înainte nu se mai poate, să ştii că anume de acum înainte se poate totul. Aşa că nu invidiaţi şi nu strigaţi. Despre dragoste nu se strigă. Unele dintre cele mai frumoase momente din viaţă sunt cele pe care nu le poţi spune nimănui.
Când vedeţi perechi fericite pe stradă, nu invidiaţi. Ei au trecut prin aceeaşi poveste ca şi voi, doar că nu au cedat!

marți, 6 ianuarie 2015

'' La multi ani '' , de Sf. Ioan '' !!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, tuturor celor care poarta numele de Sf.Ioan si derivatele acestuia !!









La multi ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o data, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!

''Iubesc armonia ''.....

''Iubesc armonia. Îmi place liniștea. Îmi place să povestesc cu oamenii despre lucruri frumoase, îmi place să spun și să aud lucruri frumoase, motiv pentru care răutatea și intriga îmi creează un dezechilibru, cu care mă obișnuiesc greu și la care răspund din instinct cu ironie, și-apoi cu indiferență. Nu rămân niciodată fără replică decât dacă eu aleg să tac, în loc să arunc înapoi cu piatra care mi-a fost aruncată. 
Oamenii care trăiesc cu impresia că sunt un om rău sau prefăcut sunt oamenii cărora nu le-am permis să mă ia peste picior și cu care am considerat că nu am ce discuta. Nu e vorba de aroganță și nici de orgoliu. Este vorba despre liniștea mea interioară.
În timp ce unii oameni mă privesc cu admirație, pentru că m-au tratat cu bunătate și le-am răspuns în aceeași manieră, sunt și oameni care mă privesc cu dispreț, ca pe un om rău, pentru că am răspuns răutății lor cu ironie sau cu indiferență.
Nu mă scuz și nici nu îmi pare rău. Doar cine a parcurs drumul până la sufletul meu m-a cunoscut cu adevărat. Ceilalți sunt doar niște pietricele de care te împiedici pe orice drum neasfaltat...''






PENTRU VOI TOTI CEI CE IMI SUNTETI APROAPE DE SUFLET !!!!!!

Daca ai privi cu adevarat inauntrul tau,daca ai asculta cu atentie la ce se intampla acolo,in profunzimea fiintei tale,insemna ca ai auzit macr ptr o secunda cantecul sufletului tau.Acel cantec incearca clipa de clipa sa razbata prin tine,prin maldarele de conditionari ale mintii captive in cotidian,prin stratul de praf si emotivitate din conflictul dintre ce esti si ceea ce crezi ca esti,intre ceea ce esti si ceea ce iti dai voie sa fii in fiecare zi !!!
CU RESPECTUL CUVENIT.......VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CE IMI ASCULTATI SUFLETUL





MERGI CU ÎNCREDERE ÎN DIRECȚIA VISURILOR TALE!

...MERGI CU ÎNCREDERE ÎN DIRECȚIA VISURILOR TALE!
...TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-AI IMAGINAT-O!...Adevaratul tau succes nu se defineste prin ceea ce vad altii la tine, ci felul in care tu te simti in propria ta viata.
...Ceea ce este promovat la nivel social ca reprezentand “succesul” poate sa nu aiba nicio legatura cu ceea ce te face pe tine fericit si implinit.
...Exista oameni “de succes” care sunt foarte nefericiti cu viata lor si exista oameni fericiti si impliniti in vietile lor, cu toate ca nu detin acele simboluri ale succesului recunoscute la nivel social.
...Nu trebuie sa te conformezi la ce vrea societatea de la tine, daca asta nu te face fericit.
...Afla ce anume te face pe tine fericit si urmeaza acea cale, indiferent de ce spun cei din jurul tau.







Un om puternic.....

Un om puternic nu cauta sa ii loveasca pe ceilalti, ci sa-i aline.
Un om puternic nu se plange de problemele sale, ci incearca sa le rezolve pe ale celorlalti!
Un om puternic nu fuge din fata responsabilitatilor, ci le infrunta!
Un om puternic nu-si uita promisiunile ci le duce la implinire. Pe absolut toate, pana la ultima!
Un om puternic nu arunca cu vorbe goale cat colo, jignind si patand imaginea celorlalti. 
Un om puternic viseaza! Si chiar daca visul lui e imposibil de realizat, nu renunta niciodata!
Un om puternic.... nu se opreste niciodata sa spere! Pentru ca stie, pentru ca crede ca furtuna nu dureaza la nesfarsit! Acum sau la un moment dat, soarele va invinge! Si-atunci va fi lumina! Multa lumina!
Vreau sa cred ca sunt un om puternic! Tu esti ?






'' Ura '' !!

Nu-i permite urii sa-ti patrunda sufletul! Nu-i fa jocul ... 
O lupta dusa cot la cot cu ea, va iesi intotdeauna in dezavantajul tau...
Are puteri supranaturale - intuneca tot in jurul ei! Amaraste pana si mierea de albine... 
Distruge in cateva secunde toata bunastarea sufleteasca castigata in ani de credinta! Tulbura, prin felul ei de-a fi, sufletele, intr-un asa hal, incat pot aparea furtuni ce vor devasta inutil, comori sufletesti nepretuite!
Iubitii in schimb pe cei ce va urasc! Poate ca nu-i ajutati cu nimic in felul acesta, dar voi veti ramane la fel de calzi, blazi, frumosi si nepretuiti in ochii Creatorului!
E tot ce conteaza!!!!







Sunt ...Eu si atat!!!

Sunt persoana careia ii place si se simte extraordinar atunci cand rade,sunt
persoana care e mereu acolo atunci cand cazi, ca sa te ridice sau cel
putin ma straduiesc sa te ajut sa o faci ,sunt persoana care spune "Imi
pare rau" chiar si atunci cand nu e vina ei,sunt persoana care a pierdut
multe pe drum, dar nu s-a dat niciodata batuta,sunt omul care a inteles
ca pentru a trece peste o iubire care a durut si s-a pierdut, trebuie
sa invete sa iubeasca din nou. Doar asa te poti vindeca!
Si am mai
inteles un lucru... ca oricat de dezamagit voi fi la un moment dat,
viata imi va scoate in cale si lucruri bune pentru a compensa!!!
Sunt ...Eu si atat!!!









'' Obsesia, gelozia, sacrificiul de sine '' ....

Obsesia, gelozia, sacrificiul de sine sunt semne evidente ale lipsei iubirii, ale acelei iubiri care nu pune condiții și nu pretinde, aceea în care nu este loc de dau și iau, ci doar de dăruire, fără așteptări și recompense
Într-o relație este nevoie de doi, dar care vor să fie acolo de comun acord. Când sunt mai mulți deja e înghesuială. Oricum asta se întâmplă pentru că cineva a creat condițiile ca cast lucru să se materializeze, a făcut loc, a deschis ușa. Oare cine? 
Aici fiecare va trage focul sub oala lui, întotdeauna celălalt este ”vinovat”. Nu cred!!! Chiar dacă nu în accesași măsură responsabilitatea unei relații extraconjugale aparține ambilor parteneri. Iar dacă ai ceva cu partenerul tău de cuplu nu poți să rezolvi decât cu el! Așa că nu aia sau acela s-a băgat în familia ta. Când lași deschisă ușa nu te mira că intră frigul…






'' Boboteaza ''

Buna dimineata!!!Dacă toată lumea vă dorește ca această zi de Sfanta Boboteaza să fie una minunată, eu vă doresc ca toate zilele ce urmează să fie pline de sănătate , fericire , bucurii și realizări ,sa va purificati sufletele si sa primiti bunatatea si credinta in Dumnezeu oriunde ati fi.O zi de sarbatoare spirituala inaltatoare cu daruri divine va doresc!!!









Potrivit credinţei populare, apa de la Bobotează are o putere deosebită fiind sfinţită printr-o chemare a Sfântului Duh. Denumită şi Agheasma Mare, despre apa de la Bobotează se spune că are o putere sfinţitoare şi tămăduitoare, rămânând la fel de proaspătă ca în ziua în care a fost sfinţită vreme îndelungată.
Tot tradiţia şi credincioşii spun că Agheasma poate fi folosită în cazul durerilor de cap, dar şi pentru protecţia casei şi a animalelor din gospodărie.
Bătrânii spun chiar că dacă beau o gură de apă sfinţită pe stomacul gol se simt mai bine şi că aceasta îi ajută atunci când sunt bolnavi.

'' Trecutul ''

Trecutul si-a primit partea de timp si sentimente care i se cuvenea. La fel si oamenii care-i apartin.
Nu lua în prezent povesti apuse din trecut, nici oameni care nu mai fac parte din viata ta. Trebuie sa iei cu tine doar amintirile frumoase si învataturile. Regretele si resentimentele doar îti îngreuneaza inutil sufletul.
Nu mai lasa nimic din ceea ce ti-a umbrit cerul trecutului sa îti umbreasca si cerul prezentului.
Nu-i mai da trecutului nimic. Nici timp, nici sentimente, nici macar o lacrima. Pentru ca nici trecutul nu-ti mai da tie nimic. Priveste doar înainte. Cauta lumina, cauta pacea si cauta oamenii care-ti vor fi trimisi ca sa-ti arate ca orice trecut, oricât de dureros, devine doar o amintire trista, estompata de iubirea cu care te vor coplesi cei sortiti sa faca parte din viata ta...
Uitarea e o binecuvântare. Înainte sa uiti, iarta. Lasa-i trecutului toate durerile. Le merita.







Tu ramai "tu" !!

Tu ramai "tu" indiferent din ce parte va bate vantul...
Indiferent de ce vor spune ceilalti ... 
Chiar daca vor arunca cu multe cuvinte imbibate in noroi... 
Ignora-i si ramai Tu!
Nu te-ai nascut sa impresionezi pe nimeni - te-ai nascut sa fi TU ! 
Sa iubesti asa cum stii tu!
Sa ierti asa cum numai tu stii ...
Sa inveti lectiile pe care trebuie sa le inveti...
Si sa te bucuri ..sa cum numai tu o poti face!
Nimeni nu va trai niciodata in locul tau - viata ta!
Asadar - nimeni! - absolut nimeni nu stie mai bine sa-ti traiasca viata - decat numai tu!






vineri, 2 ianuarie 2015

Buna dimineata!!

Și am ajuns la a doua zi din acest an...
Anul ce tocmai sa incheiat a fost unul plin cu de toate.
Am avut zâmbete largi pe chip, zâmbete de aparenţă pentru a nu-mi trăda tristețea, zâmbete din suflet şi lacrimi pe obraz de deznădejde şi descurajare. dar şi lacrimi de fericire, bucurie, împlinire. 
Am avut dor nebun de dragoste în suflet, dar și dezamăgire datorită răutăţilor gratuite primite fără un motiv anume sau ca "mulţumire" pentru binele tocmai făcut.
Am descoperit că pe cât de "mari" sunt unii oameni, pe atât de "mici" sunt alţii.
Am învăţat că dragostea se păstrează prin lucruri simple, prin gesturi mici, dar neaparat venite din suflet.Tot aşa cum lumina vine de la Soare, cred că Iubirea vine de la Dumnezeu. Asta înseamnă că atunci când iubeşti cu adevărat, Dumnezeu se exprimă prin tine! Nu tu iubeşti, ci Dumnezeu iubeşte prin tine.
Am legat noi prietenii, cu oameni frumoşi, cu oameni care ştiu să fie cu adevarat prieteni .Au plecat din viața mea, cei care din punct de vedere vibrațional nu mai rezonau cu mine. Le mulțumesc oricum pentru lecțiile oferite. Le mulțumesc și celor care nu au fost alături de mine când aveam nevoie. Din acest motiv am devenit mai puternică, primind o nouă pereche de aripi, a femeii puternice, a încrederii de sine. Nu las nici un regret în anul de la care îmi iau ramas bun. Am trăit. Aşa cum am ştiu, aşa cum am crezut, aşa cum am simţit. Am trăit pur şi simplu. Cu bucurie şi cu tristeţe.
Mă deschid complet să accept tot ceea ce Universul are să îmi ofere şi mă deschid complet să accept toate creaţiile care îmi sunt potrivite mie. Orice gând sau dorinţă, poate deveni realitate! Facă-se mereu Voia Lui, în toate!
Vă doresc un An Nou de poveste, cu multă putere si motivaţie, cu vise împlinite şi credinţă în forţa vieţii care ne curge prin vene, un An Nou cât mai bun, un An aşa cum voi îl visaţi!! Să fiţi fericiţi alături de toţi cei pe care-i aveţi în jur!
LA MULŢI ANI!





'' Un nou an ...o noua zi ...un nou inceput '' !!

Nu-ţi trebuie timp de gândire atunci când oferi din tot sufletul. Cu cât eziţi mai mult, cu atât "timpul potrivit" va întârzia să apară. Nu-ţi trebuie nici daruri dintre cele mai selecte...îţi trebuie doar dorinţa de a zări un zâmbet pe chipul care doreşti să se lumineze.









In speranta ca aveti deja o zi minunata eu va doresc o zi in care sa aveti parte de Armonie, Pace, Compasiune, Sănătate, Bucurie, Prosperitate, Joacă, Altruism, Înțelepciune și multă, infinită Iubire!!!Zi Infinit de Frumoasa!!!!

'' La Multi Ani ,2015 !!

Vă doresc să întâmpinați noul an cu Dumnezeu alături și cu sufletul debordând de energie pozitivă.
Vă doresc să aveți zâmbete pe chipuri, bucurii în suflet și vise de împlinit.
Vă doresc să aveți parte de iubire și de cât mai mulți oameni frumoși în jurul vostru.
Vă doresc să lăsați deoparte slăbiciunile, temerile și să vă ridicați deasupra tuturor greutăților cu grație și curaj.
Vă doresc să găsiți apreciere, respect și oportunități oriunde v-ar purta pașii.
Vă doresc să aveți parte de împliniri, realizări, satisfacție și noroc.
Și vă doresc să nu uitați niciodată că toate lucrurile frumoase vin de la Dumnezeu, vin din iubirea lui pentru noi.La Multi si Fericiti ani!!!