miercuri, 19 august 2015

Casatoria este un legamant sfant !!

Casatoria este un legamnt sfant! Iubirea o daruire reciproca si neconditionata. Casnicia o binecuvantare data de Dumnezeu . Cand viata o sa ofere zile furtunoase, fiecare
dintre voi sa-i ofere celuilalt intelegere, ingaduinta si multa dragoste. Doar asa veti avea parte de o viata de familie plina de fericire si multe impliniri sufletesti !!







vineri, 7 august 2015

La Multii Anii fetita mea frumoasa !!!!

Acum 9 anii in urma ,in noaptea de 6 august spre 7 august am dat nastere unui ingeras frumos care mi-a schimbat viata complet .Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sanatate si putere sa ii pot oferi fetitei mele un viitor mai bun ! Si pe aceasta cale ii urez din inima La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri ,multa iubire si spor la invatat ! La Multi Ani fetita mea frumoasa !! Te iubesc !!!! emoticon heart emoticon heart 









Un pic de petrecere pentru o papusa emoticon grin !! Iti doresc ca viata ta sa-ti fie la fel de frumoasa precum sentimentul de iubire, gingasa ca zambetul tau si linistita ca marea cand nu adie vantul! Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii.. numai asta-ti pot dori... sa ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire… sa faci tot ce iti doresti, sa iubesti si sa traiesti… sa fii bucuroasa in viata, sa ai zambete pe fata, si in incheiere-ti spun: La Multi Ani si un gand bun!!!!







duminică, 2 august 2015

'' La o plimbare frumoasa spre balci '' !!

Nu ai nevoie de un bărbat care să-ți fie alături doar când ești bine. Nu ai nevoie de o femeie care să te iubească doar când ai totul. Dragostea până la urmă nu înseamnă doar săruturi, orgasme și țineri de mână. Mai e încredere. Mai e devotament. Mai e testul din fiecare zi pe care conștient îl treci. Nu e neapărat să înșeli, să minți sau să trădezi un ideal comun ca să faci un om să se îndepărteze. Să rupi o relație. Felul în care percepi viața alături de cineva te schimbă, cum schimbă și deznodământul unui sentiment. Felul în care iubești îl vezi cu adevărat în două momente: când ți-e tare bine și când omului de alături îi e foarte greu. Restul sunt doar momente.