duminică, 26 iulie 2015

'' Respectul de sine ,unele persoane feminine nu-l mai aveti '' !!

Respectul tău de sine, ca femeie, pleacă din creier, nu din formele corpului. Dacă tu stii ca esti frumoasa, sexy, capabila sa starnesti orice barbat din jurul tau, vei emana asta prin toti porii. Vei avea nevoie doar de o privire, de un zambet, sau de un gest al mainii, nu de sani, picioare si fund la vedere. Asta avem toate. Tu prin ce te faci remarcata? Ce e special la tine? Esti capabila ca, printr-o simpla discutie cu un barbat, sa-l faci sa vrea sa te vada din nou? Ai fi in stare sa starnesti un barbat doar discutand cu el, fara ca el sa te vada?
Nu, n-ai fi în stare. De asta te dezbraci pe unde apuci. In rest, esti o femeie foarte "misto"! Ai un selfie extrem de grozav, dar te tratezi singura ca pe o cârpă, ca pe pe un nimic.
Fiecare are propria viata in care isi i-a propriile decizii , dar tu cred ca incurci lucrurile si nu observi cum este realitatea. Imi pare rau pentru frumusetea ta pe care o extirpezi atat de usor si pentru parintii tai care te-au crescut iar tu nu faci decat sa uiti de unde ai plecat si nici nu vezi ce ai ajuns..








P.S. 
FACEBOOK-UL asta a depasit orice limita a bunului simt ca accepta asa ceva !!! Unele femei sunt josnice si se mai intreb de ce sunt violate '' .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu