miercuri, 29 octombrie 2014

Acea parte ...!!

Vindecarea ta la orice nivel, in realitate, are de-a face doar cu hotararea ta de a recunoaste cine esti cu adevarat, cu decizia de a da la o parte mastile pe care le porti sub numele de personalitate sau "eu" si intelegerea profunda ca tu esti acel spatiu infinit ce nu poate fi redat in cuvinte din care se naste tot ceea ce contine momentul prezent. Tu esti tot acest moment prezent, toate corpurile pe care le percepi, toate obiectele, toate senzatiile, intreaga experienta si in acelasi timp nu esti nimic din toate astea pentru ca la esenta esti doar cel in care tot ceea ce percepi se intampla.











Aceasta realizare inseamna adevarata maturitate si ar trebui sa primeze inaintea oricarei alte preocupari. Doar din aceasta realizare, infinitul din tine poate sa inceapa sa se exprime, aducand transformari reale, de durata, mature, acesta este singurul si cel mai real drum spre fericire si libertate. Acolo, in spatiul infinit care esti, odata constientizat, nu mai exista loc pentru suferinta, pentru ca vei fi descoperit ACEA PARTE DIN TINE CARE NU POATE FI ATINSA DE NIMIC.
Asta mi-a aratat experienta personala si acesta este cel mai de pret lucru pe care vreau sa il impartasesc cu fiecare dintre voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu