joi, 11 decembrie 2014

"Bucuria vine din lucruri marunte"

"Bucuria vine din lucruri marunte". Intr-un final am inteles si eu aceasta vorba. 
"Banu-i ochiul dracului". Intr-un final am inteles si vorba asta. Cunosc prea multi oameni care si-au vandut sufletul si onoarea pt bani. Ma intristeaza situatiile de genul ... dar nu judec pe nimeni. 
Haideti sa intampinam sarbatorile asa cum se cuvine, prin credinta, cu iubire, cu bucurie in suflet, cu fapte bune, dar si iertand. Insa, inainte de tot si de toate, trebuie sa ne iertam pe noi insine.
Trebuie sa oferim iubire si sa acceptam iubirea venita din suflet si cu sinceritate si trebuie sa deschidem ochii mintii si ai sufletului, cat mai larg, pt a putea vedea adevarul din viata noastra. Si trebuie sa nu ne mai amagim, singuri, fiindca amagirile aduc dupa sine alte dezamagiri, alte minciuni, alte incurcaturi, alte blocaje de ordin sufletesc, financiar, frustrare, boala si tot ce e mai rau.
Acceptarea adevarului, dar si detasarea de tot ceea ce nu ne implineste la nivel sufletesc, sunt ingredientele succesului si ale prosperitatii. Iubirea o primim atunci cand oferim iubire, nu compromisuri.
Va ofer cu drag acest colind.







https://www.youtube.com/watch?v=ALoPRQFHaM4





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu