luni, 12 ianuarie 2015

'' Când vedeţi perechi fericite pe stradă, nu invidiaţi....''

Când vedeţi perechi fericite pe stradă, nu invidiaţi. Ei au trecut prin aceeaşi poveste ca şi voi, doar că nu au cedat.....!!! 





Sunt fericita pentru oamenii care nu întreabă de ce iubesc. Care ţin la omul de lângă, îşi fac griji că sforăie altfel decât noaptea trecută şi nu găsesc nimic ieşit din comun să îi spună despre o problemă.
Sunt fericita pentru un el şi o ea care au lăsat deoparte principiile de bărbat şi mofturile de femeie şi au hotărât să construiască ceva împreună, cu toate că ştiau că va fi greu şi pe alocuri chiar imposibil. Sunt fericit pentru poveştile simple, spuse cu admiraţie în ochi, dar care au în spate aceleaşi greutăţi şi nebunii ca şi în povestea voastră. Sunt fericit că mai sunt oameni fericiţi, supăraţi uneori unul pe celălalt, certaţi între două pauze, cu idei diferite şi cu deprinderi şi mai diferite…dar fericit că ştiu că tot acei oameni se cunosc cel mai bine unul pe celălalt, îşi citesc sufletele şi s-ar ajuta cu orice ocazie. Ar trăi împreună dragoste şi nicidecum nu ar face-o să existe tăcută.
Dragoste fără un pic de nebunie şi de suferinţă nu există. Dragostea fără doi oameni care ar fi gata să rupă de la ei şi să se completeze în fiecare secundă nu există. Există viaţa adevărată, reală şi crudă uneori, în care el este bărbat şi ea femeie, el construieşte şi ea susţine. Viaţa în care cât de supăraţi nu ar fi unul pe celălalt pe timp de zi, seara îi găseşte împreună îmbrăţişaţi. Viaţa în care cât de greu nu ar fi, găsiţi de fiecare dată motive să continuaţi. Ea ştie că este suficient ca el să-i spună că totul va fi bine şi apoi să facă şi el înţelege că fără ea ar fi un nimeni. Restul sunt doar mărunţişuri spulberate de vânt.




Când vedeţi perechi fericite pe stradă, nu invidiaţi. Fiecare dintre ele are în spate o poveste şi cu siguranţă fiecare poveste nu e doar cu feţi frumoşi şi lumânări aprinse. Dulcegăriile în dragoste sunt bune. Încercările tot. Lucrurile bune şi mai puţin bune la fel. Contează ce faceţi atunci ca să păstraţi şi ce se întâmplă după ca să vă motivaţi alegerea. Fiecare gest făcut în numele dragostei contează, ca şi fiecare decizie. Să lupţi pentru omul tău nu este o împlinire a unui moft şi nici  un timp pierdut. Dacă ai ajuns în clipa când ai zis că de aici înainte nu se mai poate, să ştii că anume de acum înainte se poate totul. Aşa că nu invidiaţi şi nu strigaţi. Despre dragoste nu se strigă. Unele dintre cele mai frumoase momente din viaţă sunt cele pe care nu le poţi spune nimănui.
Când vedeţi perechi fericite pe stradă, nu invidiaţi. Ei au trecut prin aceeaşi poveste ca şi voi, doar că nu au cedat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu