luni, 12 ianuarie 2015

Fiecare femeie are nevoie de un bărbat !

Fiecare femeie are nevoie de un bărbat care să-i strice rujul de pe buze și nu rimelul de pe ochi !!





Mulți bărbați sunt care ar putea face fericită o femeie, puțini care ar face-o să plângă de fericire alături de el iar și mai puțini lângă care o femeie nu ar plânge niciodată. Cei din urmă vor ști să ascundă lacrimile undeva departe, după fapte sincere și săruturi date la diferite ocazii. Sau pur și simplu. O femeie va ști că nimic nu este mai urât decât o dragoste trăită cu forța și nimic mai frumos decât una împărtășită cu drag. Și cu căldură.
Dragostea nu o împrumuți și cu siguranță nu o cumperi. Multe femei, trecute și de 30, se îndrăgostesc de niște nebuni pentru care fericirea se rezumă la sex, ascultare și clipe bune. Cum o femeie arată că vrea ceva mai mult, o vorbă bună, un cui bătut în perete, un sfat, aceștia devin demoni ai aceleiași iubiri. Apar reproșurile, certurile, izbucnirile de-o secundă sau de-o zi. Ea îl va iubi la nebunie, îi va reproșa o dată și apoi de încă câteva ori și după ce se va convinge că e în zadar, singurul lucru ce-i va rămâne e să fugă în cameră și să plângă în pernă. Îi va găsi o mie de argumente, dar nu va pleca. Și totuși, undeva în adâncul ei va dori acel altcineva…
Iar acel altcineva există. Iubește o femeie care a înțeles că bărbatul de lângă nu ți-l alegi după prima impresie și poate nici după a doua. Pentru că fiecare moment alături de el este o demonstrație de iubire. Sau indiferență. Și pentru că el este cel mai bun, atent și bărbat, ea va face totul să fie pe măsura lui. El o suprinde mereu. Cu gesturi frumoase, fapte demne de un bărbat, cu vorbe sincere și cu săruturi oferite pe furiș sau la o masă selectă. De parcă ar vrea să spună lumii cât de fericită e lumea în doi. El nu e bădăran și ea apreciază asta. Chiar și certurile au devenit mai mult un gest că le pasă ambilor. El are grijă să o asculte dar și să se facă ascultat. El cuprinde. El decide. El rezolvă probleme în loc să vină cu reproșuri. El spune că iubește și nu consideră asta o dulcegărie de prost gust. El e cu ea.




Femeile vor un bărbat. Nu pe cineva de care să aibă grijă la orice pas și lângă care să plângă de neputință. Femeile vor un bărbat puternic, că așa trebuie să fie el. Un bărbat capabil să le asculte și să fie acolo, alături. Să nu se plângă cu fiecare ocazie, dar să vină cu decizii. Femeile vor un bărbat – viitor tată al copiilor ei. Un bărbat care să le ofere o perspectivă și cu siguranță aceasta nu ar trebui să arate altfel decât frumos. Da, greutățile, grijile, certurile sunt oriunde, chiar și într-o relație. Dar pentru asta și există un bărbat, partea puternică într-o relație, partea care liniștește, aduce zâmbet, tandrețe și o mie de săruturi. Partea care o face să se calmeze când e furioasă și să trăiască nebunia unei pasiuni când vrea. El o va iubi și nu și-ar ierta niciodată dacă ar face-o să plângă.
Așa că da, fiecare femeie are nevoie de un bărbat care să-i strice rujul de pe buze și nu rimelul de pe ochi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu