marți, 2 septembrie 2014

'' Azi orice rău devine bine ''

              Un om inteligent poate oricând să scoată dintr-un rău un bine neaşteptat. - Drieu La Rochelle     




Vine o vreme când în loc să ne plângem de paharul gol ar trebui să găsim în noi puterea de a îl umple şi de a trece peste.
Dacă ne analizăm trecutul şi încercările la care am fost supuşi vom ajunge la concluzia că din orice rău am ajuns să facem un bine şi evident orice şut în fund a devenit un pas înainte.
De multe ori suntem nemulţumiţi şi atunci când ne este bine şi nu e o nebunie, e o necesitate, e felul nostru de a arăta că vrem să evoluăm indiferent de cât de bine ne este. Acum toate au nevoie şi de o limită şi ispita de a avea mai mult sfârşeşte într-o cădere continuă dacă pentru acel mai mult distrugem tot în jurul nostru.

Ne izolăm într-un pahar gol şi aşteptăm să plouă, pentru ca mai apoi să plângem că suntem inundaţi, în loc să ne bucurăm de ploaia care ne va scoate din pahar şi vom putea merge mai departe.



Fiecare vede viaţa aşa cum îşi doreşte, dar uneori uităm să trăim, uităm de visele noastre, de drumul nostru şi de noi.
Azi am să vă invit pe toţi, indiferent cât de rău sau bine vă este, să vă doriţi mai mult, să găsiţi în răul din viaţa voastră un bine şi în binele din viaţa voastra loc de şi mai mult bine, fără a răni sau a călca pe cei din jurul vostru.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu