marți, 2 septembrie 2014

Cu un citat nu îl aduci înapoi !

   Suferi din dragoste?

Ia un cititat motivaţional, ia un citat despre relaţii perfecte, ia un citat care distruge orice bărbat, caută pe net despre dramele altora poate, poate se leagă de dramele tale şi găseşti o metodă de a aduce “iubirea vieţii tale” înapoi.
Sună cunoscut? Te aştepţi să şi funcţioneze, nu ?
Gresit! Dacă a plecat nu se mai întoarce oricâte citate vei posta pe Facebook sau îi vei trimite prin sms-uri, oricâte cărţi vei citi, oricât de interesantă şi inteligentă te-ai face peste noapte.
De ce să se întoarcă? Criza asta de femeie puternică şi plină de vorbe de duh nu te ţine decât până se întoarce, iar după te transformi în aceeaşi femeie lipsită de inspiraţie dar gata să transpire pentru el la orice oră din zi şi din noapte şi toate citate alea şi postările alea reflectă un singur lucru: n-ai învăţat nimic din ele pentru că nu le-ai înţeles.
Chestia asta cu reinventatul şi devenitul mai interesantă e fix ca o rochie nouă. Face impresie bună, dar nu durează, pentru că tot tu o porţi şi dacă îţi iei şi tocurile alea pe care abia mergi, se duce naibii tot.
Nimeni nu devine mai inteligent peste noapte. Poţi să citeşti toate cărţile din lume, dacă nu le înţelegi şi nu extragi şi aplici din ele ceea ce se potriveşte în viaţa ta, ai cam citit degeaba. Ce spune X, Y, Z sau psihologul cel mai bun din lume poate e super tare şi sigur are dreptate şi sigur este exact ceea ce ai nevoie să auzi, dar poţi să aplici asta acum, aici şi pentru tot restul vietii tale ??

Suferinţa nu o iei decât tu, când înveţi să treci peste.
Reinventarea se aplică în relaţii fericite când pur şi simplu simţi că e nevoie să aduci ceva nou pentru a face mai bine decât este, nu în relaţii care mor încet şi sigur.
Când ajungi să cauţi răspunsuri legate de relaţia ta pe internet, ai ajuns la limita capacităţii tale ca om, ai atins limitele de gândire şi eşti gata, neuronii tăi sunt în moarte clinică. Nu mai procesezi şi ai nevoie de alţii să gândească pentru tine. E stupid să crezi că cineva se întoarce la tine şi te va aprecia că ai deschis Google, ţi-ai scris problema şi ai găsit nişte răspunsuri şi acum eşti o enciclopedie de răspunsuri, dar din păcate nu deţii şi capacitatea de aplicare a lor.
Relaţiile nu sunt un război şi nu cine câştigă cele mai multe bătălii e ăla puternic în relaţie, ci cel care ţine echilibrul în acea relaţie. Vrei să se întoarcă înapoi? Întreabă-l pe el de ce a plecat, ascultă-l, înţelege-l şi după îţi vei vedea de viaţa ta fără el.






                                                                                                                                                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu