miercuri, 25 martie 2015

..Orice cunoastere provine dintr-o mare iubire.

..Cand doi oameni se iubesc, doua lumi isi pun laolalta bogatia si vesnicia. Soarele si Luna asista la aceasta nastere in iubire si spera sa afle un raspuns la asteptarea lor, o minune. De aceea, orice iubire este unica si fagaduinta ei este ca rasaritul soarelui.
Poezia iubirii triumfa asupra realului cotidian, asupra teoriilor, asupra prozei bunului-simt lipsit de viata. Ea vorbeste limba nebunilor dupa Dumnezeu, a celor ce respira in spirit, a celor pe care iubirea omeneasca ii invata sa-l iubeasca pe Dumnezeu. Iubirea lui Dumnezeu si iubirea oamenilor nu sunt doua iubiri, ci doua fatete ale aceleiasi iubiri. Iubirea insasi este setea cea mai adanca de Adevar, este glasul insusi al fiintei. Omul valoreaza cat valoreaza obiectul iubirii sale si dorintele inimii lui.











Aceste minunate flori vi le ofer cu mare drag tuturor celor care imi sunteti alaturi zi de zi....tuturor celor care impartasiti cu mine tainele vietii,voua care va rapiti zilnic macar o clipa si popositi pe pagina mea ....pentru tot va multumesc si va ofer o floare din suflet pentru suflete frumoase....multumesc!!!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu