luni, 12 mai 2014

Ce e dragostea?

Dragostea este dependenţă de mângâieri şi sărutări , care sunt la fel de indispensabile ca apa şi alimentele. 
Dragostea nu este perfectă , are defecte şi obiceiuri proaste.
Dar dacă ţi se ia tot binele din lume , ea nu dispare , ci continuă să meargă mai departe , ascunsă în cutia de amintiri si să te facă să înţelegi că viaţa uneori nu e cum îţi doreşti ,dar merită să o trăieşti iubind. Pentru că dragostea nu are nici o explicaţie şi nici nu are nevoie de una.
Iubirea este un mister , dacă nu e , atunci nu este iubire. O afli atunci când vin peste tine o serie de simptome: fluturi în stomac , atracţie , dorinţă , extaz ....Toate sunt ca un semnal de alarmă care te conving că motivul pentru care simţi asta este că te-ai îndrăgostit.
Dar dragostea nu este o sumă de simptome , care te fac să te simţi bine ci uneori te face să te simţi şi prost.
Dragostea este dincolo de orice îndoială , este pur şi simplu certitudine. Nu o vezi venind şi de cele mai multe ori nici nu o aştepţi.
Şi poate că sună a clişeu , dar este perfect adevărat.
La început simţi ceva ciudat , diferit , nou , apoi , se transformă în ceva profund , cu vocaţie spre infinit. Simţi că îţi stârneşte sufletul şi nu poţi să reuşeşti să o opreşti.
Intră în viaţa ta să te facă să vezi lumea din alt punct de vedere , să lumineze colţurile cele mai întunecate din tine.
Este ca o reflectare a ta în oglindă , ce te face să te simţi mai viu ca oricând ....si să vrei să te descoperi cât mai mult.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu