marți, 11 iunie 2013

'' Am observat ca în lumea virtuala '' !!!

Am observat ca în lumea virtuala, ascunsi dupa monitoare sunt persoane care fac rau fara nicio ezitare. Ranesc suflete fara a avea vreun motiv. Nu se gândesc ce efect au rautatile lor asupra oamenilor pe care îi ranesc... Nu se gândesc ca omul care se afla dincolo de monitor are propriile lupte de dus cu viata, ca poate are dureri pe care nu le arata în vazul lumii... ca poate are nevoie de putina consideratie, de prietenie, de alinare, de un motiv sa zâmbeasca, sa creada, sa se bucure... 
Sufletele noastre sunt extrem de fragile... si ar trebui sa tratam sufletele celorlalti cu aceeasi grija si iubire cu care le tratam pe ale noastre.
Ma întristeaza sa aflu ca sunt si oameni care se dedica raului... Ca sunt oameni care cauta sa dezbine prietenii, sa strice reputatia altora, sa loveasca în suflete care nu le-a gresit niciodata. Si ma întristeaza gândul ca într-o zi, toate acestea se vor rasfrânge asupra lor... pentru ca orice rau, ca si orice bine, se plateste. Înzecit. Avem de ales...Orice rau, ca si orice bine, se plateste... si, se pare ca se plateste înzecit. Pacat ca aceia care fac rau nu realizeaza ca, mai mult decât îi fac rau altui om, îsi fac rau propriului suflet. Dorinta de a face rau si de a te razbuna încarca sufletul negativ si ia bucuria de a trai. Rautatea consuma toate resursele unui suflet. Aceia care fac rau traiesc cu impresia ca daca îl fac pe ascuns, nu va sti nimeni ce au facut... poate ca oamenii nu vor afla, dar Dumnezeu vede tot. Apoi, constiinta înregistreaza tot. Faptele rele vor aduce regrete mari, pentru ca într-o zi, privind în urma, constiinta îsi va face datoria... Iar o constiinta încarcata nu va fi deloc prietenoasa, ci va deveni propriul judecator si calau  !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu